A DESSZERTEM CSAPAT

Ugyan nem szándékos, az évek során organikusan így alakult, mégis büszkék vagyunk rá, hogy cukrászműhelyünket túlnyomó részben a “woman power” hajtja.

Szeretnénk itt bemutatni Nektek a csapatot a habverők mögött.

Csoportkép a pultosok és a két tulajdonosról a Desszertem cukrászdában

Pultosaink

A vendégtérben pultosaink gondoskodnak arról, hogy kivételes élményt biztosítsanak vendégeink számára.

Elkötelezettségük pedig támogatja kulináris filozófiánkat.

A kulisszák mögött pedig a cukrászcsapat sürög-forog.

Lovász Évi

Kreatív cukrász

Évi 5 éve tart  velünk az utunkon, nevét a hazai cukrászszakma elitjében tartják számon.

Évi szeret olyan emberekkel egy csapatban dolgozni a műhelyünkben, akik osztoznak szenvedélyén a szakmánk iránt.

Mi pedig bízunk abban, hogy minden egyes desszertünkben érezhető is a hivatás iránti szenvedély!

Lovász Évi a kreatív cukrász a Desszertem cukrászdában, három tortát tart a kezében tálcán
Dombai Rita vezető cukrász a Desszertemben

Dombai Rita

Vezető cukrász

Már 4 éve az egyik vezető cukrászunk.

Kiemelten büszkék vagyunk odaadó munkájára, tehetsége és szenvedélye a szakma iránt példamutató.

Palotás Zsuzsi

Vezető cukrász

2 éve dolgozik ebben a pozícióban.

Irányításával válnak a színes és illatos alapanyagok valódi élménnyé, odaadása nélkülözhetetlen.

Palotás Zsuzsi vezető cukrász a Desszertemben
Gulyás Évi cukrász a Desszertem cukrászműhelyben

Gulyás Évi

Cukrász

Évi hihetetlenül tehetséges és tapasztalt cukrász, elhivatottsága ritka mélyen gyökerezik. Tudása és szenvedélye teszi őt a tökéletes állagok tökéletes szakértőjévé.

Szorgos kezei boldoggá teszik a sütijeinket!

Az utánpótlás nevelése mindig is a Desszertem missziójának középpontjában állt, ezért is vagyunk olyan büszkék arra, hogy dolgozóink egy részét a cukrászszakképzéssel való közreműködésünknek köszönhetjük.

Dolhai Dóri és Ágh Laura a miskolci Desszertem cukrászda munkatársai

Dolhai Dóri és Ágh Laura

Cukrászok

Dolhai Dóri és Ágh Laura a szakmai gyakorlatot nálunk végezte el, majd a szakképesítés megszerzése után visszatértek csapatunkba. 

Munkájuk tükrözi műhelyünk törekvését, hogy a cukrászati vendéglátó szektor hosszútávú fenntarthatóságát biztosítsa.

Különösen büszkék vagyunk kiemelkedő munkájukra, amit ma már cukrászként végeznek a Desszertemben.